TUINONTWERP

25 jaar ervaring en vakmannen van origine

De ginkgo luistert naar de wensen van tuineigenaren en helpt met de vertaling naar een helder tuinontwerp. Neem contact op en wij komen vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.

Als veelzijdige tuinontwerpers ontwerpen wij al 20 jaar alle soorten design tuinen

Een goed tuinontwerp is het halve werk

Tuinontwerp naar wens!

Door te Luisteren naar de wensen van de tuineigenaren en hun visie en wensen te vertalen naar een tuinontwerp komen wij met behulp van heldere communicatie tot de mooiste tuin ontwerpen.

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel, daardoor kunt u van ons altijd creatieve en professionele inbreng verwachten. Uiteraard adviseren wij u bij het maken van uw keuzes maar onze vakmanschap zal inspringen waar nodig wordt geacht.

design schutting ontwerp met bamboe
gevoel voor groen

Gevoel voor groen

Wij hebben gevoel en passie voor groen, dit maakt dat wij altijd unieke en exclusieve tuinen ontwerpen.

Heel veel ervaring en creatieve insteek, dat is bij De Ginkgo de grondslag voor het ontwerpen van groenprojecten voor de commerciele en publieke sector.

klassieke-groenvoorziening

Het ontwerp van een groenvoorziening voor bijvoorbeeld een school, bedrijfspand of gemeentehuis (overheidsgebouw) is afhankelijk van de functie en betrokkenheid van het gebouw.

Voor een school met spelende kinderen is de geur en kleur beleving van de planten en bloemen belangrijk, voor een bedrijf is milieu en onderhoud belangrijk en voor een gemeentehuis speelt de publieke functie een belangrijke rol.

Met Hoveniersbedrijf De Ginkgo bent u verzekerd van vakmanschap en optimale inzet van uw groenvoorziening of tuin.

geur en kleur groen ontwerp