Diensten

Wat mogen wij voor u betekenen?

Wij bieden verschillende diensten aan voor uw tuin. Heeft u bijzondere ideeën, een ontwerp in gedachten? Wij gaan altijd nieuwe uitdagingen aan! Tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinrenovatie en tuin- en terrasbestrating zijn hovenier diensten waar wij in gespecialiseerd zijn. Een aantal gerealiseerde projecten bekijk je hier.

Hovenier van hoge standaard

De Ginkgo verzorgd al jaren de meest uitgebreide tuinen voor bedrijf en particulier. Een mooie sierbestrating, een moderne schutting of geweldige beplanting? Ieder jaar waarderen onze klanten opnieuw het genot van een professioneel aangelegde tuin. Het is namelijk mogelijk een onderhoudsvrije tuin te laten ontwerpen of een qua  ligging en/of energie efficiënte tuin. Met de hoge standaard van hoveniersbedrijf de Ginkgo,  krijgt jouw tuin uitstraling en uiterst goede nazorg zodat ook jij in de zomer (of winter) kunt genieten van een mooie tuin.

20+ jaar ervaring

Met 20+ jaar ervaring in tuinaanleg, -onderhoud, -ontwerp en -renovatie voor diverse particulieren en bedrijven in de regio Limburg, behoort hoveniersbedrijf de Ginkgo to een betrouwbare partner in de hoveniersbranche. Dag in dag uit leggen wij prachtige tuinen aan waar klanten trots op zijn. Voor onze bedrijfsklanten hebben wij tal van in- en outdoor bedrijfstuinen aangelegd. De Ginkgo denkt niet bij de aanleg of beplanting van een tuin aan verschillende factoren waaronder het visuele aspect, de samenstelling van geuren en kleuren, maar ook de functionaliteit van de tuin met betrekking tot de wensen van de klant is een belangrijk factor bij tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud of -renovatie.

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer weten over de diensten van hoveniersbedrijf de Ginkgo? Maak een keuze uit de diensten hieronder.

Tuinaanleg

Opfrisbeurt voor uw tuin of toch liever en nieuwe tuin laten aanleggen? Neem een kijkje naar de projectfoto’s of lees verder over mogelijkheden met tuinaanleg. Met ruim 20 jaar ervaring adviseren wij u graag met betrekking tot uw huidige tuin of de ideale toekomstige tuin die u voor ogen heeft.

Mogelijkheden

Tuinonderhoud

Is uw tuin hoognodig toe aan tuinonderhoud of het jaarlijks winteronderhoud? Hovenier de Ginkgo staat klaar voor alle soorten tuinonderhoud zoals onkruidbestrijding, snoeiwerk zoals bomen snoeien, het gazon maaien, bemesten van de tuin of onkruidbestrijding van de oprit. Heeft u een specifiek verzoek of heeft u vragen over tuinonderhoud? Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van tuinonderhoud door hoveniersbedrijf de Ginkgo.

Mogelijkheden

Tuinontwerp

U bent niet meer tevreden over de uitstraling en sfeer van uw tuin, heeft gebrek aan tijd voor het routine onderhoud van uw tuin of u bent gewoon toe aan een nieuwe tuin, misschien wel de nieuwe tuin van uw net gekochte huis. Hovenier de Ginkgo heeft ervaring met alle soorten tuinontwerpen, denk daarbij aan grote en kleine stedelijke en landelijke tuinen, Engelse tuinen, prairie tuinen, wilde tuinen maar ook binnentuinen, dakterrassen of specifieke beplanting. Ook voor ontwerp van bijvoorbeeld uw nieuwe oprit of stadstuin is bespreekbaar, dus heeft u een specifiek verzoek of heeft u vragen over tuinontwerp ? Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van tuinontwerp door hoveniersbedrijf de Ginkgo.

Mogelijkheden

Tuinrenovatie

Tijd voor tuinrenovatie? Hovenier de ginkgo heeft 20+ jaar ervaring met renovatie van tuin en bedrijfstuin. Tuinrenovatie is een optie wanneer de tuin slecht onderhouden is of wanneer het ontwerp van de tuin is verouderd.
Dat zijn de twee meest voorkomende redenen voor tuinrenovatie maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u uw tuin niet meer met plezier beleefd, de uitstraling en sfeer van de tuin zijn hier in doorslaggevend.
Bij tuinrenovatie maken wij de tuin vlak voor een makkelijke aanleg van een nieuwe tuin. Met tuinrenovatie verwijderen wij boom(-stronken), voeren wij grond af en verwijderen of herstellen schuttingen of straatwerk.
Er komt meer kijken bij tuinrenovatie maar dat zijn de meest voorkomende werkzaamheden. Informeer bij Roland of Willem voor meer informatie.

Mogelijkheden
Offerte of Vragen?

Stuur ons een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons direct:

06 5115 9138