Tuinontwerp

Door te Luisteren naar de wensen van de tuineigenaren en hun visie en wensen te vertalen naar een tuinontwerp komen wij met behulp van heldere communicatie tot de mooiste tuin ontwerpen. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel, daardoor kunt u van ons altijd creatieve en professionele inbreng verwachten.

Uiteraard adviseren wij u bij het maken van uw keuzes maar onze vakmanschap zal inspringen waar nodig wordt geacht. Wij hebben gevoel voor groen, passie voor groen, dit maakt dat wij altijd unieke en exclusieve tuinontwerpen maken. Uiteindelijk zal de tuinontwerp tekening samen met tuinsfeer impressiebeelden ervoor zorgen dat u de geweldige tuin van uw dromen krijgt.

Voordeel tuinontwerp

Een groot voordeel van een tuinontwerp op maat is de invloed die u kunt uitoefenen op de definitieve realisatie van de tuin. Denk aan de schaduwplekken en de lengte breedte verhouding van de terrasaanleg.

Tuinontwerp en verlichting

Om ook in de avonduren van uw tuin te kunnen genieten maken wij een passend verlichtingsontwerp voor uw tuin of buitenruimte. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden met verlichting. U zult versteld staan van wat de hedendaagse verlichting oplossingen u te bieden hebben. Denk aan draadloze LED verlichting te bedienen met afstandsbediening of spotjes in de (houten) muren verwerkt. Al met al maken wij altijd een tuin die bij u past en waar u zich goed bij voelt.

Modern tuinontwerp

Tuinontwerp is belangrijk, de tuin is onderdeel van uw leven. Onze moderne tuinen zijn niet alleen strak van opzet maar hebben ook de juiste sfeer en beleving. Een mooie tuin begint met een goed tuinontwerp. Wij kunnen u snel van dienst zijn door onze lange geschiedenis met tuinaanleg. De belangrijkste aspecten van de aanleg van een moderne tuin zijn uw wensen en het inmeten van de tuin. Onze tuinontwerpen zijn altijd 100% uniek op maat ontworpen.

Snel tuinontwerp

Voor een snel ontwerp en realisatie van uw tuin kunt ook bij hoveniersbedrijf de Ginkgo terecht. Onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen voor snel doorloop proces. Nadat u het ontwerp heeft ontvangen, wachten wij uw reactie af en volgt binnen 3 werkdagen het definitieve tuinontwerp digitaal en op maat.

Bent u nieuwsgierig naar de tuinen die wij hebben aangelegd en waarvoor wij eventueel tuin onderhoud plegen, gaat u naar de pagina met projecten. Klik op de knop voor een overzicht van gerealiseerde projecten.

Voor meer informatie over hoveniersbedrijf de Ginkgo gaat u naar de pagina over ons bedrijf. Aarzel niet en bel ons indien de informatie op deze website niet voldoende is! Meer over de Ginkgo? Klik op de knop “informatie”.

Offerte of Vragen?

Stuur ons een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons direct:

06 5115 9138