PROJECTEN

Hovenier de Ginkgo is al 20+ jaar actief in de hoveniersbranche en heeft inmiddels een groot klantenbestand opgebouwd met particulieren, bedrijven, overheidsinstanties en verenigingen als tevreden klant. Benieuwd naar ons werk? Neem een kijkje naar de projecten op deze pagina.

VOORTUINEN

ACHTERTUINEN

OPRITTEN

TERRASSEN

BEDRIJFSTUINEN

COTTAGE TUINEN

VILLA TUINEN

WILDE TUINEN

ENGELSE TUINEN

KASTEEL TUINEN

MODERNE TUINEN

KLASSIEKE TUINEN

LANDELIJKE TUINEN

STAAL TUINEN

Projecten

Ideeën?

Tuin soorten

Een overzicht van enkele gerealiseerde tuin & bestrating projecten. Door op een project te klikken krijgt u een aantal afbeeldingen te zien voor een indruk van ons werk.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe ideeën voor uw tuin project. Onze vakmensen hebben expertise opgedaan met de aanleg van allerlei tuin projecten zoals (dak-) terrasaanleg, oprit aanleg en natuurlijk de aanleg en realisatie van professionele tuinontwerpen met eenvoudige of luxe tuin elementen zoals speciale verlichting.

De meeste projecten laten zien wat voor soort tuin het betreft. Dit hebben wij gedaan om u inzicht te geven in uw voorkeur voor tuin. Zo kunt u verder onderzoeken wat u nou echt mooi vindt. Aarzel niet om ons te bellen, wij geven u graag advies!

Offerte of Vragen?

Stuur ons een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons direct:

06 5115 9138