Skip to content

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken en details door te spreken. Het is verstandig op afspraak de tuin nader te bekijken maar indien u geen tijd heeft en graag onderhoud wilt laten uitvoeren of het denkwerk aan ons wilt overlaten, heeft u de mogelijkheid afbeeldingen te uploaden.

Professionele tuinaanleg of onderhoudswerkzaamheden?

Hoveniersbedrijf de Ginkgo staat voor professionaliteit en kwaliteit. Om de mogelijkheden te bespreken vult u het formulier in of kunt u ons 7 dagen per week telefonisch bereiken.

Scherp geprijsd!

Een eenvoudige tuin of een luxe tuin? Wij hebben de mogelijkheid een scherpe offerte aan te bieden. Bespaar met de aanleg van een onderhoudsvriendelijke tuin of kies voor een op maat ontworpen tuin. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, wij waarderen het om uw ideeën te horen!

Wij beschikken over een team eerlijke vakmensen met passie voor hovenier werk.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Teruggebeld worden tussen

  09.00 - 12.0012.00 - 15.0015.00 - 18.0018.00 - 20.00

  Postcode

  Adres:

  Foto's tuin uploaden

  Dienst keuze

  Bericht:

  • Advies, ontwerp, onderhoud en tuinaanleg
  • Vakkundig en gemotiveerd personeel
  • Beschikken over benodigde machines
  • Efficiënt en vakkundige realisatie
  • Voor al uw tuinwerkzaamheden
  • Diverse mogelijkheden
  • Creatieve inbreng

  Meer informatie over hoveniersbedrijf de ginkgo? Professionele vakmensen en hoogwaardige oplevering worden opvallend vaak genoemd door onze klanten, ontdek meer over ons hoveniersbedrijf.

  Wij hebben de afgelopen jaren heel veel projecten gerealiseerd. Ontwerp en aanleg van unieke tuinen en de mooiste sierbestratingen van terras tot oprit. Ga naar de projectpagina voor afbeeldingen van ons werk.