Tuinrenovatie

Naast tuinontwerp, zijn wij ook gespecialiseerd in tuin renovatie of het restylen van uw tuin. U heeft een vakman nodig voor renovatie van een tuin, vaak is het niet nodig om een geheel nieuwe tuin aan te leggen. Om uw tuin na de renovatie te behouden zoals die is, heeft u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Met het onderhoudscontract heeft u gegarandeerd een tuin die er iedere maand weer verzorgd uit ziet. Iedere tuin heeft in meer of mindere mate tuinonderhoud nodig. U kunt ons inschakelen voor het uitvoeren van al uw tuinonderhoud in Maastricht en omstreken.

Tuinrenovatie & vakmanschap

Om een tuin succesvol te renoveren is behoorlijke vakkennis nodig. Meestal begint een renovatie met een nieuw ontwerp, althans van de delen waarvoor dat nodig is, voor meer duidelijkheid hierover overleggen wij graag met u.

Vervolgens gaan wij uiteraard de tuin ruimen om plaats te maken voor werkzaamheden, nieuwe tuin elementen en beplanting. Een belangrijk aspect van tuin werkzaamheden, met de nadruk op tuin renovatie (in verbandt met bestaande tuin en beplanting), is kennis van plantontwikkeling. Wij beginnen pas met uw tuin zodra wij een goed beeld hebben van het type beplanting en de ontwikkeling daarvan.

Andere belangrijke aspecten van tuinrenovatie zijn de snoeiwijze en het ruimtelijk inzicht toegepast op het ontwerp of tijdens de werkzaamheden.

Project voorbeelden

Bent u nieuwsgierig naar de tuinen die wij hebben aangelegd en waarvoor wij eventueel tuin onderhoud plegen, gaat u naar de pagina met projecten. Klik op de knop voor een overzicht van gerealiseerde projecten.

Over de Ginkgo

Voor meer informatie over hoveniersbedrijf de Ginkgo gaat u naar de pagina over ons bedrijf. Aarzel niet en bel ons indien de informatie op deze website niet voldoende is! Meer over de Ginkgo? Klik op de knop “informatie”.

Offerte of Vragen?

Stuur ons een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons direct:

06 5115 9138