Tuinonderhoud

Naast ontwerp en aanleg van uw tuin, kunt u bij ons terecht voor onderhoud of vernieuwing van uw tuin. Het zelf onderhouden van uw tuin kost veel tijd, inspanning en vereist deskundigheid. Door ons transparante beleid luisteren wij goed naar uw wensen, geven wij professioneel advies, geven wij handige tips en ruimen wij na het uitvoeren van de werkzaamheden al het tuinafval op. Onderhoud op maat is onze specialiteit. Iedere tuin eigenaar heeft verschillende wensen en wil niet altijd het hele tuin onderhoud in één keer laten doen. U kunt kiezen voor kleine of grote onderhoudsbeurten, geheel afhankelijk van uw wensen, behoefte en de huidige toestand van uw tuin.

Snoeien en onderhoud

In het voorjaar worden alle struiken gesnoeid die in de winter bloeien, ook wordt bij het tuinonderhoud in het voorjaar de nodige beplanting en siergrassen op vakkundige wijze gesnoeid. Voor de steeds terugkerende werkzaamheden in uw tuin verzorg wij eventueel regulier tuinonderhoud. Tijdens het tuinonderhoud  wordt ongewenst onkruid geruimd en worden uitgebloeide planten gesnoeid. De Ginkgo verzorgd telkens weer met plezier uw tuin onderhoud, eventueel met creatieve inbreng van onze hoveniers.

Inventarisatie bedrijfstuin of bedrijfsterrein

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om de huidige toestand van een bedrijfstuin of bedrijfsterrein te inventariseren waarmee wij u vervolgens informeren over de mogelijkheden voor het tuin onderhoud. U mag met onze inventarisatie verwachten dat wij naast de noodzakelijke werkzaamheden, u advies geven met creatieve inbreng van ons team.

Expertise tuinonderhoud

Wij beschikken over de nodige creativiteit en expertise om het ontwerp van uw tuin te verbeteren, maar ook om met het tuin onderhoud uw tuin te verrijken met nieuwe tuin elementen of beplanting. Een uitdaging die de Ginkgo graag aan gaat.

Door onze jarenlange ervaring weten wij goed hoe we de praktische en natuurlijke kant van een tuin moeten combineren. Alle vormen van onderhoud zijn mogelijk.

Voorbeelden

Bent u nieuwsgierig naar de tuinen die wij hebben aangelegd en waarvoor wij eventueel tuin onderhoud plegen, gaat u naar de pagina met projecten. Klik op de knop voor een overzicht van gerealiseerde projecten.

Over ons

Voor meer informatie over hoveniersbedrijf de Ginkgo gaat u naar de pagina over ons bedrijf. Aarzel niet en bel ons indien de informatie op deze website niet voldoende is! Meer over de Ginkgo? Klik op de knop “informatie”.

Offerte of Vragen?

Stuur ons een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons direct:

06 5115 9138