Skip to content

Hoe werken wij

Van ontwerp tot aanleg, hoe gaan wij te werk?

Ontdek wat u mag verwachten na een offerte aanvraag

1. Offerte

U ontvangt een offerte met algemene informatie en foto voorbeelden.

U ontvangt algemene informatie over onze hoveniersdiensten en materiaal waarmee u de invulling van uw tuin kunt voorbereiden. Natuurlijk is er een mogelijkheid dat u al lang over uw tuin heeft nagedacht en een visueel beeld van uw droomtuin heeft. Geef uw (speciale) wensen dan, indien mogelijk, aan bij de offerte aanvraag.

Weet u wel hoe uw tuin eruit moet zien maar geen idee hoe u de invulling zoals beplanting moet verwoorden? Probeer uw idee te omschrijven en wij helpen u met onze jarenlange ervaring verder met de invulling!

2. Afspraak

Een kennismaking waarin wij uw tuinwensen vastleggen.

Na de offerte aanvraag volgt het kennismakingsgesprek. Dat houd in dat wij op bezoek komen om uw tuinwensen in kaart te brengen. De hovenier maakt een schets en denkt met u mee over de invulling van de tuin.

3. Voorstel

U ontvangt de factuur met specificatie van de kosten.

De overeengekomen tuinwensen worden definitief vastgelegd. De meeste tuin projecten vereisen tal van inkopen, gezien de materialen worden voorgefinancierd is het belangrijk dat beide partijen op dezelfde lijn zitten qua eindresultaat.

4. Start werkzaamheden

Na akkoord met de voorlopige factuur gaan wij aan de slag.

Zodra u akkoord gaat met de voorlopige factuur, gaan wij de voorbereidingen treffen. De werkzaamheden starten uiteraard volgens afspraak, op de geprikte datum.

Direct een offerte aanvragen?

Kies voor een professionele hovenier. Vul het offerte formulier in en wij nemen zsm contact op.