groot project aanleg tuinTuinaanleg

Uw tuin is onderdeel van uw dagelijkse leefomgeving. De aanleg van de tuin is belangrijk omdat de functionaliteit en uitstraling van de tuin invloed hebben op uw stemming. Tuinaanleg bestaat niet alleen uit het plaatsen van beplanting, de aanleg is slechts het begin van een geslaagde tuin. De inrichting de tuin met behulp van paden, sierbestrating en beplanting is een belangrijk factor die invloed heeft op het uiteindelijke resultaat.

Resultaat tuinaanleg

Tussentijds kunt u op gefaseerde momenten de voortgang van de tuinaanleg bekijken. Halverwege de aanleg van uw tuin, kunt u al goed zien hoe de verhoudingen in het echt worden. Wij adviseren om zelf beplantingen te onderzoeken om een idee te krijgen van de mogelijkheden en uiteindelijke uitstraling. Wanneer u een afspraak maakt, komt Willem of Roland vrijblijvend langs met advies en voorbeelden voor tuinaanleg.

Beplanting tuinaanleg

De planten worden een stukje bij elkaar vandaan gezet, zodat ze genoeg ruimte hebben om te groeien. Om een idee te krijgen van beplantingen, gaat u naar de project pagina. U kunt gemakkelijk door de projecten bladeren om een idee te krijgen van verschillende soorten beplanting.

Kwaliteit tuinaanleg

Hoveniersbedrijf de Ginkgo weet als geen ander hoe je het meeste uit een tuin kunt halen. Het resultaat van ontwerp en aanleg werkzaamheden door onze vakmensen is keer op keer verbluffend goed. Persoonlijk contact is belangrijk voor een succesvolle tuinaanleg, neem gerust contact op voor antwoord op uw vraag of meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Kwaliteit is zeer belangrijk voor ons, wij onderhouden daarom goede relaties met onze klanten. Ervaar zelf de voordelen van een kwaliteit hoveniersbedrijf door contact op te nemen met Willem of Roland.

Tuinaanleg hovenier

Het aanleggen van een tuin is niet eenvoudig en moet zeker niet onderschat worden. Wanneer u ervoor kiest om uw tuin door een hovenier te laten aanleggen heeft u sneller en beter resultaat, ook geniet u langer van een tuin aangelegd door een hovenier.

Tuinaanleg Kosten

De kosten variëren per project en andere factoren waar u rekening mee moet houden. Dat betekend echter niet dat de kosten voor tuinaanleg hoog hoeven te zijn. Lees hier meer over tuinaanleg kosten.

Bent u nieuwsgierig naar de tuinen die wij hebben aangelegd en waarvoor wij eventueel tuin onderhoud plegen, gaat u naar de pagina met projecten. Klik op de knop voor een overzicht van gerealiseerde projecten.

Voor meer informatie over hoveniersbedrijf de Ginkgo gaat u naar de pagina over ons bedrijf. Aarzel niet en bel ons indien de informatie op deze website niet voldoende is! Meer over de Ginkgo? Klik op de knop “informatie”.

Offerte of Vragen?

Stuur ons een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons direct:

06 5115 9138