Skip to content

Tuinaanleg

20 jaar professioneel en vakkundige tuinaanleg

Een reflectie van uw innerlijke rust, een persoonlijke beleving, een tuin naar smaak. Laat u adviseren in de aanleg en realisatie van uw nieuwe tuin.

Plezier en weinig onderhoud met creatieve oplossingen voor uw tuin. Tuinaanleg zoals het hoort!

Zorgvuldige en vakkundige tuinaanleg

Tuinaanleg

Uw tuin is onderdeel van uw dagelijkse leefomgeving. Tuinaanleg is is belangrijk omdat de functionaliteit en uitstraling van de tuin invloed hebben op uw dagelijkse stemming.

Tuinaanleg bestaat niet alleen uit het plaatsen van beplanting, de aanleg is slechts het begin van een geslaagde tuin. De inrichting de tuin met behulp van paden, sierbestrating en beplanting is een belangrijk factor die invloed heeft op het uiteindelijke resultaat.

professionele tuinaanleg
droomtuin op maat

Een droomtuin voor iedereen

Iedereen verdient een droomtuin om in thuis te voelen. Een tuin die perfect past bij u en uw huis.

Onze vakmensen hebben ervaring in de aanleg van diverse tuinconcepten. Uw persoonlijk tuinconcept bepaald de uitstraling en rust rondom uw huis.

De eerste kennismaking is een belangrijke stap om tot een verbluffend concept te komen. U weet namelijk als geen ander hoe uw tuin moet aanvoelen. Persoonlijk contact is dan ook de kracht achter het realiseren van een droomtuin. Ervaar zelf de voordelen van een kwaliteit hoveniersbedrijf en laat u adviseren door Willem of Roland Otten.

droomtuin

Tuin laten aanleggen?

Het aanleggen van een tuin is niet eenvoudig en moet zeker niet onderschat worden. Wanneer u ervoor kiest om uw tuin door een hovenier te laten aanleggen heeft u sneller en beter resultaat, ook geniet u langer van een tuin aangelegd door een hovenier.

Beplanting

De planten worden een stukje bij elkaar vandaan gezet, zodat de planten genoeg ruimte hebben om te groeien. Om een idee te krijgen van beplantingen, gaat u naar het projectoverzicht. U kunt door de projecten bladeren om een idee te krijgen van verschillende soorten beplanting.

Kosten

De kosten variëren per project en andere factoren waar u rekening mee moet houden. Dat betekend echter niet dat de kosten voor tuinaanleg hoog hoeven te zijn. Lees hier meer over tuinaanleg kosten.

diverse tuinaanleg

Omschrijf uw droomtuin!

Wilt u De Ginkgo inschakelen voor een van onze hoveniersdiensten? Vul het offerte formulier in en wij nemen zsm contact op.